RUBRIK SAKNAS

Hej, asså jag vet inte vad jag ska skriva som rubriker längre ? Det är tråkigt att skriva DAGEN, och sådant. Har kommit hem från ett jobbigt pass idag också! Har en grym träningsverk i benen och röven. Nu ska jag hoppa in i duschen, sen väntar god mat! Ska följa med Hanna och kolla på hennes fotbolls match i lysvik sen också :) Nu ska jag bara slappa och kanske sova en lite stund. En gammal bild på mig och Hanna. Ha en grym dag, kram!


Hellton Camp!

Hej på er! Första dagen på lägret avklarat. Det har varit sjukt kul, måste jag säga! Så ser fram emot träningen imorgon. Nu ska jag ta en varm och härlig dusch, Sen ska jag och Karlsson bara chilla. Så trötta som vi ä efter lägret ;) Vädret är väl helt okej ute, det regnar inte än iallafall. Blir nog ingen barmark ikväll, tror inte jag orkar det ! Men ha en bra dag, så hör jag av mig senare maybe :)


FOLLOW ME ON INSTAGRAM


Heart beats fast..

Hej på er, Idag har jag tillbringat dagen med Hanna Karlsson :)
Vi har kollat hennes kläder lite och haft det trevligt. Skulle ju vart med Elin cokså men hon mådde inte så bra :/
så krya på dig Elin!
Snart ska jag och Karlsson på golf, Engberg knakse ska med också!
Är grymt taggad tills hellton camp imorgon med Renander och Kalrsson!
Ha en forsatt bra dag, hörrni ;)
HAHAHA ;)
 

DAGENS:


sten coola på bilden

hej på er, vet att jag inte bloggat något idag men har varit i Sunne hela dagen!
Var inte så bra väder, men vi var mest i eva och libbens husvagn.
Det blev jätte mysigt när det regnade ;)
Jag kom hem runt 20.00 och då gick jag över till Hanna och så kom Karlsson.
Vi har pratat och chillat, men det har varit jätte kul :D
Imorgon så ska jag va med Elin, var ett tag sen nu verkligen!
Karlsson ska kanske va med också, Men ska försöka vända på dygnet nu!
 
Har inga bilder, så det får bli en på mig och Karlsson sen fryksta festen :)
 
 

Red as the rose.

Hellu, bloggar äntligen från min dator ;)
Nej då, men orkar inte sätta på datorn längre, för har kollat klart på PLL och Vampire Diaries börjar i september igen tror jag?
Annars har det varit bra väder idag också, grymt skönt! Jag och Hanna var upp och fika i förmiddags.
Var väldigt mysigt, kom hem från en jobbig barmarks träning för ett tag sen!!
Så har duschat och målat naglarna.
Imorgon ska jag till sunne med mamma och pappa, vi ska hälsa på några där.
Hoppas ni har ett grymt sommarlov också! :D
 
Är inte världens bästa på att måla men det duger att ;)
 

5-6 augusti

WIHOO, 5-6 augusti åker jag och Hanna till Liseberg med våra familjer :) Kommer bli så himla kul, nu under veckan ska jag på handbolls läger i Karlstad kommer säkert bli jätte bra! Annars längtar jag som sagt till Liseberg nästa helg! :D Snart blir det barmarks träning också!


Dunkar musik!

Hejsan allihopa, nu sitter jag på mitt rum och dunkar musik med mina nya högtalare till mobilen :D Ska nog måla naglarna också i think ? Taggar till innebandyn vid 6 wiho, har aldrig varit taggad till en träning Dirket men nu är jag det! Sen efter träningen vet jag inte vad jag ska göra.


God morgon på er!

Hanna väckte mig för en kvart sen, hon ryckte av mig täcket ;) Nu ska vi kolla på de två nya avsnitten av PLL YIPPI :D Sen efter det ska jag och Mammi in till stan, ska lämna tillbaka några byxor och kolla på lite skor och så. Vid 6 ikväll blir det innebandy träning, vet inte varför men är sjukt taggad!!


Frukt & natur godis!

Hejsan, nu ska jag och Hanna kolla på the note book, den är så jädra bra! :) Så ha en bra kväll, så hörs vi imorgon.


PEACE OR NOT ?

 
Tack Hanna!

FOTNING PÅ G!

hej på er, nu ska bästa hanna fota mig!
hon kommer fixa ny header så kolla in lite senare vet ja ;)
Annars sover jag hos Hanna inatt, vi kommer ha lite frukt och se på nån film tror jag :)

SJUUK - BLOGG PAUS!

Mår inte bra alls nu, på golfbanan hade jag jätte ont i huvudet och kände mig häning. Så ska snart krypa ner i sängen och vila. Tar även en liten blogg paus kommer tillbaka på onsdag tror jag?


Grymt trött!

Hej alla där ute! Nu ska jag äntligen få lite sömn. Börjar bli lite dålig nu, halsen värker och huvudet exploderar snart. Så nu ska jag vila ut mig tills imorgon. Då ska jag fira min morfar, sen vid typ halv 5 blir det golf med Hanna :) Vi kommer komma hem väldigt sent eftersom vi går 18 hål tror jag ;) Annars bloggar jag nog senare, kram! Bjuder på denna fina bild på mig ;)


Can You Keep a Secret ..?

 
 

WARBERG 2012

Lite bilder sen Warberg, med bästa Hanna! Sen köpte våra mammor lite på ullared och i warberg. Har säkert glömt något men detta fick jag va min mamma.

Hanna & Lousie!

Hej på er, nu drar jag, Hanna och Lousie in till stan. Vi ska få runt lite och fika! Sen ikväll ska jag och Karlssons familj bort! Ha en bra dag, så hörs vi senare! TRUE


On the road home!

Hejsan på er! Nu är jag på väg hem till lila Kil igen. Veckan har varit super rolig, lärt mig mycket nytt! Dock har jag inte mått så jätte bra :/ Men mitt och Hannas mini SSL lag vann turneringen eller vad man ska säga ;) Nu ska vi äta på free porten sen ska vi åka hem. Bloggar imorgon, Kram!


Allt är super bra!

Hejsan, lägret är så jädra roligt! Har träffat några nya själar också som är as roliga, träningarna är mycket bra kan jag säga. Nu utforskar jag och Hanna hallen SWC där vi tränar och hänger för det mesta! Hör av mig mer under veckan, ha det bäst.


Bye Kil - Hello Warberg

God morgon på er, om ca 20 minuter åker vi! Kommer bli en grym vecka i Warberg med bästa! Kommer inte uppdatera så mycket men ska försöka då och då med ett inlägg hur det är och så. Annars får ni ha en toppen vecka, vädret är helt fantastiskt ute nu :D Vi ska även åka förbi Kungsbacka nu på vägen till Warberg! Ha det bäst, så hörs vi.


Nu blir det packning!

Hejsan, har nyss kommit hem från golf tävlingen. Det var riktigt kul, det gick helt okej! Nu ska jag fräscha upp mig, så ska jag packa allt till Warberg imorgon! Kommer bli en grym vecka, med bästa Hanna Engberg! Bloggar nog innan vi åker imorgon, Ha en bra kväll.


Harry Potter nästa!

Hej på er! Har inte orkat blogga idag, Har varit med Engberg Hannah och Karlsson. I typ bara satt och prata! Sen var jag och Engberg på golfbanan, det gick as bra! Det har aldrig varit så roligt att spela som nu :) Nu ska vi kolla på en harry Potter film, sen ska jag sova! För har golf tävling imorgon ju, Så hörs imorgon!


Lets go - barmarks träning nästa!


One Tree Hill all day!

God morgon! Idag mår jag lite bättre, Men ska bara ligga och slappa idag. Så då blir det att kolla på One tree Hill all day long ;) Kanske går på barmarken sen vet inte riktigt än ? Så ser min tråkiga dag ut, ni andra får ha det bra!


JAG MÅR SÅDÄR

Hej på er! Ska sova nu efter en dag på golfbanan,
Har väven varit med Karlsson,Elin och Ellen, vi har kollat på film och kört massage tåg HAHA ;)
Sen lite innan vi skulle äta fick jag jätte ont i huvudet, så orkade inte äta något.
Så då tog jag en alvedon och sov en 1-2 timmar, Sen har jag bara kollat lite på
One tree hill, det är så himla sjukt bra! nu blir det sängen för min del GODNATT!
 

20:10

Hej där! Har nyss tränat lite innebandy, var as kul. Men känner mig helt tom och ensam på något sätt men vet inte varför? Nu ska jag ta en dusch, med skön musik till! Sen kommer Karlsson en stund, vi ska nog kolla film tror jag. Imorgon blir det golfbanan, närmast hål tävling med golf gruppen. Det är allt jag har att säga, Nu ska mitt tondöva jag sjunga lite fint i duschen.


Ute och går med Hannas vovar


SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

 
 
Min Älskade Hanna hjäpte mig att intervjuva mig :D
 

God Natt!

Nu ska jag äntligen gå och lägga mig. Jag och Alexandra badade efter barmarken och hade kul :) Imorgon blir det hel dag på golfbanan med Karlsson, tror även vi ska spela 9 eller 18- Hål. Känner att jag skriver väldigt mycket om golf men men.. ;) Svaren på frågestunden kommer imorgon kväll så checka in då :D Har inte bestämt om det blir i en video eller inte än. God natt på er alla!


Lilla Karin.

Hej igen, nu ska jag äta lite mat. Fick nyss reda på att jag och pappa ska spela par tävling på söndag :) det är min första kommer bli as kul! Åker ju till Warberg på måndag också med Engberg :) När jag har ätit ska går jag upp till Alexandra, vi ska kolla på film! Sen åker vi på barmarken, haha lilla Karin på bild här ;)


Nu ska vi ut på en springtur!

God morgon för min del. Igår kollade jag och Hanna klart på PLL säsong 2! Herregud vad bra den va, lite läskig också ibland ;) Nu ska vi snart ut och springa, sen blir det hem och äta. Sen blir det nästan bara att byta om och åka på barmarks träning. frågestunden får nog komma imorgon, ha en bra dag! -Karin


Sleep over with Hanna

Hej, Ikväll sover Hanna hos mig :)
Vi ska kolla på PLL  och bara chilla. Idag gick det sådär på golfbanan kunde gått bättre.
Elin kommer snart också, vet inte vad vi ska göra riktgit då.
Imorgon drar jag och Hanna ut och springer som sagt, sen ska vi va med Renander.
Jag och Hanna tog cam bilder nyss ;)

MY DAY

Hejsan, idag har jag varit på Karlstads golf klubb och provat en driver. Nu ska jag och familjen upp och äta på golfbanan, sen blir det ut på banan och spela med golf gruppen. Imorgon ska jag och Karlsson ut och springa, sen på kvällen barmark med innebandyn :) Ska svara på frågestunden imorgon, Ha det bäst så hörs vi ikväll!


Till golfbanan


VIDEO BLOGG

 
 
 
Här har ni min första video blogg, inte så bra men förksöte iallafall ;)

2012-07-06

Hej, Har ju varit och kolla på golf tävling nu under dagen. Har tränat lite också med Ellen.
Nu ska jag va med Karlsson tror jag ?
Annars åker ju Hanna åka utomlands idag, kommer sakna henne jätte mycket!
Kommer även försöka göra en video blogg imorgon tänkte jag ;)
Nu ska jag kolla på PLL, och sen åka till Karlsson om hon ringer.
Ha det gött
 

Vaaaarmt ute!

Hejsan, Det blev bara 9-Hål idag. Är ju så grymt varmt ute!
Är såklart solbränd, blir väldigt lätt bränd kan man lugnt säga ;)
När jag och Hanna kom hem gick vi och åt på bosses, där träffa vi Frida ocg Elin :)
Sen åkte jag och Hanna och köpte en varsin ben & jerry, sista innan hanna åker utomlands.
Nu ska jag snart gå över till Hanna, sover där inatt. Vi ska kolla på PLL :D
och sen hittar vi på något annat kul säkert.
Kommer inte blogga så mycket imorgon blir golfbanan hela dagen typ.
bild sen imorse
-Karin

SUNNE

God morgon, nu ska jag börja göra mig iordning. För att åka och speka golf i Sunne.
Vet inte om vi ska gå 9 eller 18 hål idag ?
Ikväll sover jag hos Engberg, Imorgon åker hon till sicilien :(
Så kommer sakna henne jätte mycket! Kommer inte att blogga något under dagen idag, för kommer nog hem senare på eftermiddagen.
 
Kommer svara på frågestunden kanske på söndag, så Fråga på nu :)
Annars får ni ha en bra dag
Jag och Engberg :)
-Karin
 

FRÅGESTUND

.
ställ vilka frågor ni vill. kanske inte svarar¨på några jätte onödiga frågor.
+ att Engberg har fixat lite med min design, det belv as bra! :D TACK Hanna.
Så fråga på nu!
   Kanske svarar på frågorna i ett videoinlägg.
-Karin
 

Butterfly flies away

 
tidsinställt
-Karin

SUUUN

Hej på er! vädret idag är perfekt :)
igår på kvällen spela vi ju golf, det gick ganska bra. sänkte mig till 35.0 HCP
Nu ska jag och Hanna bada hela dagen, sen åka till ikea med Anette.
Här kommer bilderna sen igår:
-Karin

Mot golfbanan

Hej, har kommit hem från gunnarskog nu! Har haft en rolig dag, haft toppen väder och vi har fotat.
Så kommer bider i ett inlägg senare.
Men nu ska jag och hanna dra upp och spela 9-Hål. Sen ska jag hem och ta det lugnt!
Så bloggar när ja kommer hem, ha en bra kväll :)
-Karin
 

Gunnarskog med Hanna

Hej på er, nu är jag med Karlsson i Gunnarskog. Där har hennes moster en stuga.
vi solar,badar och kommer ta kort! :)
Så bloggar när jag kommer hem, ha det bäst!
-Karin

Peace and Love

Hej idag har jag varit med Karlsson :) vi har rensat hennes garderob och kollat på PLL.
Snart ska vi dra till henne och bada lite, sen sover jag även hos henne.
Vet inte rikitigt vad vi ska göra ivkäll annars men något grymt ska det bli!
Annars har vi bara slapppat hela dagen, Hur har eran dag varit ? :D
Nu ska jag packa så ha det bäst!
-Karin
 

Kvälls Promenad!

Hej på er! Engberg smsade förut om det gick och va och då frågade jag henne om vi skulle ut och ta en kvälls promenad :D
Då så ringde vi Elin, då skulle vi 3 skrämma Karlsson som kom hem från kalles kaviar.
Hon blev väldigt överraskad eller vad säger du karlsson ? ;)
Sen har vi 4 hängt lite på skolan, och haft trevligt!
Det måste vi verkligen göra om hör ni! Här har ni ite bilder som vi tog.
Gud va goa ni är ♥
-Karin
 

You say that im messing with your head

 
 
Hej, fick med lite saker hem från stan idag också. Fast ingen väska, den som jjag och Hanna kolla på igår var slut så får leta vidare på en annan väska.
Annars har jag tagit det lugnt idag för mått lite sådär, har kollat PLL (pretty little liars)
Som du skrev Hanna man blir sjkut beronde ;)
ett linne med krage från Gina 149:-
ett iphone skal från kjell och campany 79.- (tror jag)
armband och en slags töjning från Gina armband = 59:- töjningen 79:-
Vet att bilderna är dåliga men hade ingen ork att fixa något bättre.
slängde även in en bild sen midsommar.
-Karin
 
 

In till stan igen!

god morgon! Som rubriken säger åker in till stan igen med mamma.
Ska kolla på en ny väska och ett par byxor.
Sen efter det blir det golf med Hanna :) så ser dagen ut för idag.
Blogar ikväll om vad jag köpte och så, ha en bra dag!
-Karin

RSS 2.0