Kolla vettja!

Http://nattstad.se/Justlikesisters
Checka min och Engbergs blogg där!


BLOGG PAUS..

Hörs om kanske 1 månad!


God morgon!

Hej på er, sa ju att jag skulle slänga in något inlägg när jag var i göteborg men jag orka inte. För jag njöt så mycket av dessa 2 dagar, det har varit skita roligt! Första dagen så hade vi underbart väder, andra dagen så hade vi spöregn det var inte Dirket så roligt att åka när det spö regna! Men vi åkte Colorado då, det var kul ;) Nu ska jag äta frukost, och kolla i H&M kataloggen. Sen ska jag och Hanna kolla på DH all day long :)


JARRÅ!

Jajamensan, snart rullar bilen iväg mot götlaboorg :D Är grymt trött så kommer nog sova i bilen på vägen ner. Kommer bli två sjukt bra dagar! :) så hoppas alla får ha det bra, så ska jag försöka med något inlägg under dessa dagar! En trött Karin på bilden ;)


KM 2012

Hej allihopa, nu är jag hemma från klubb mästerskapet i golf. Det gick sådär för min del, men jag hade en jätte rolig dag! Jag kom 2:a, vi var bara tre stycken ;) Men nu ska jag duscha, och sen väntar packning. Jag och Hanna ska nog kolla på ett avsnitt av DH :) Men hör av mig imorgon innan vi drar till götlabooorg :D Kommer bli så jävla nice!


Ska försöka skärpa mig!

Hejsan på er! Vet att jag suger på att blogga, men har inte orkat så mycket denna vecka eftersom jag har varit på läger. Idag har Jag och Hanna varit på golfbanan, tränat och lite spel på banan :) Nu ska jag snart gå över till Hanna vi ska kolla på desperate house whives :) Än så länge tycker jag att Det är sjukt bra! Bara 2 dagar kvar tills vi drar till Liseberg, jag och världens bästa Hanna!


<3


RSS 2.0