Balsammetoden

Hej på er, som ni ser ska jag testa balsammetoden! Det var mim bästis hannah som tipsa mig om det, det känns skönt att prova något nytt. Det kommer göra så att jag inte får så torrt hår, lockarna lägger sig bra/fint och håret bli inte lika stort. Så kommer ta min sista tvätt med schampo imorgon, sen drar jag igång! :D Kommer visa bild etfer 3 veckor om det har gett något resultat.
Sov hos Bella igår med Hannah och Karlsson, hade en grymt rolig kväll/natt!
Imorgon blir det stan med mammi, ska fixa lite saker, sen blir det Träning och va med Hannah och karlsson.
 

Kväll laddad med tv-serier

Ibland stämmer denna bild rätt bra ;)
 
Hej igen, nu har jag landat hemma och myst ner mig i sängen. Filmen var grymt bra måset jag säga, Den tycker jag ni ska se om ni inte har det! Nu blir det som sagt en kväll laddat med TV-serier som, Vampire diaires,solsidan,willimas lista och One tree hill. Kunde blogga från datorn nu, kändes bra. Ha ett grymt höstlov denna vecka alla puss!

BITCH KRAM

 
Hej där! Har inte bloggat så mycket under veckan, men den har varit super bra. Har umgåtts med mina underbara vänner! sov hos Hannah inatt, vi var ute och cykla och hade super roligt :) lika bäst som alltid var det! Frida och Elin var även med en stund på kvällen. Idag har jag och Hannah tagit det lugnt och tog nyss lite kort. Snart ska jag och min goding in till karlstad och kolla på bio, Bitch Kram blev det! 
Återkommer nog senare ikväll, puss!

Idag är en bra dag

Hej, skulle ju börja med bra inlägg denna vecka.. Men min dator är helt cp så det funkar ju inte. Så det blir mobilinlägg ett tag till. Idag hade jag bara 1 lektion, hann lite till tyskan också! Sen har jag varit med Hannah, vi har kollat på film och hon har målat mina naglar. Tack för en grym Kväll , har skrattat så jag tror jag kommer dö ;)


New Week!


Sängen här kommer jag

Godnatt folket! Nu väntar sängen för min del efter en dag full med handboll och härlig kväll med bääästa Hannah & Karlsson :) ni är guld värda tjejer! Imorgon blir det två matcher sen blir det lite plugg, har biologi prov och läxförhör på engelska. Var bara tvungen att ta en sån här bild, till veckan ska jag börja med "bra inlägg" eller vad man ska säga ;)


Mysig Lördag!

Hej på er, är nu med Hannah & Karlsson! vi har varit och köpt Ben & jerry och energi dryck. så vi kommer ha en mysig lördag kväll. Idag fick vi 1 vinst och 1 förlust i USM! vi spela väldigt bra, ibland var det emot oss kanske. Det var as bra kämpat tjejer, tagga nu till 2 matcher imorgon! 

Saturday Morning

God morgon på er alla, själv har jag varit vaken sen kvart över 7 :( kunde inte sova så satte på en film istället. Jag ska snart dra ner till hallen för att hjälpa till lite. Sen spelar jag min första match vid 1, har aldrig varit så här taggad till match känns bra! :)


FREDAG MED BÄSTIS!

Hej alla, fredagen spenderas med bästa! vi har tagit lite kort och lyssna på musik. Vi ska dra ner till hallen senare och kolla lite innebandy. Veckan har varit super bra, kommer helgen också bli etfrsom som det är USM
är grymt taggad. 
ha en skön fredags kväll, så hörs vi av puss! :)

That amazing feeling!

Hej, orkade inte blogg igår! Dagen i skolan var helt okej, maten var inte god allas! Nu ska jag va med Hannah och Bella :) Fårse vad vi hittar på att göra. Känslan att ha så här långt hår skulle inte vare fel just nu :( puss!


Godnatt alla trötta!

Hej igen, ska äntligen sova nu efter en dag med bara plugg! Så känns skönt att få sova. Imorgon är det en lång dag i skolan, med många lektioner men det funkar väl ;) Fårse om jag ska prova att träna imorgon, har ju fortfarande ont i gjumsken så vi fårse hur det går. Puss på er! :) bilden stämmer ju ganska bra in på vissa ;)


Tisdagen den 16 oktober

Hej på er, idag var skolan rätt lugn och rolig :) när jag kom hem så vila jag bara och har pluggat tills so provet imorn, kommer nog gå rätt bra ändå! Är så grymt taggad tills USM i helgen med bästa handbollslaget kommer bli grymt bra. Fick ett litet gulligt sms av mamma i skolan förut hihi ;) puss!


Drar igång imorgon!

Hej alla är tillbaka nu efter några dagar som varit underbar med min underbara bästis! Sen någon dag som varit jobbig! :( annars har min bästis gjort mig på världens bästa humör igen jag älskar dig! Ja Vi hörs imorgon allihopa, puss!


Kommer tillbaka om 3 dagar!


Sjukhuset!

God morgon på er alla, ledig från skolan idag eftersom jag är på sjukhuset. Matte provet igår gick år helvetet blir kanske mitt andra F den här veckan..! :( hoppas bara på en förändring snarast. Vi hörs av när jag är hemma sen, puss


VILL HA


FUCK SCHOOL

Hej alla, skolan tar kål på mig! Det är så jävla tråkigt som det kan bli, har dessutom matte prov som kommer gå åt helvete! Det får väl gå, idag var det handbolls träning och ett litet styrke pass med Hanna :) imorgon ska vi ut och springa innan träningen, rätt gött! Haters gonna hate,puss!


Myser ner mig i sängen

Hello, vet att jag bloggar rätt dåligt men men.. Idag gick jag hem från skolan hade ont i huvudet och så, gick och la mig dirket när jag kom hem. Sen gick jag bara till Hanna och Hannah hjälpte till lite att baka. Sen gick jag hem och kolla på en film, Elsa och jan kom en stund så fick leka med henne ;)
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och kolla lite VD eftersom säsong 4 börjar snart, yeah :)


Efter en lång dag!

Hej alla, idag var det rätt drygt i skolan! Fick reda på so testet blev jätte nöjd verkligen! :) Dirket efter skolan hade jag utvecklingssamtal, det gick bara bra. Efter det var det handboll tränings på 1 och halv timme, när jag kom hem körde jag lite styrka. Så avslutar min kväll med Smoothie,fruktsallad och läxor, puss!


S O L S I D A N

Tjaa, myser nu i soffan och kollar på solsidan! Har gjort ett träningspass på 30 min, så känns super skönt nu :) så ska fräscha upp mig med ansiktsmask kanske ? Ska även göra en svenska uppgift. Så ser min kväll ut, så bloggar imorgon puss!


Härligt höst väder!

Hej på er alla, idag är det sånt där perfekt höst väder ute! Annars brukar jag hata hösten när det bara är regnigt usch! Idag ska jag bara ta det lugnt senare ikväll ska Elin och jag ut och gå lite :)


På väg till Skövde!

God Morgan alla, sitter just nu i bilen på väg till Skövde. Där väntar en hel dag med handboll, dagen kan inte bli så mycket bättre än det! Kommer spela 3 matcher, så är grymt taggad :) igår var jag i stan med Karlsson och Hannah, vi har kollat lite till halloween, sen åt vi McDonalds mums! ;)


MY DAY

Heej alla där ute, har myst ner mig i sängen och pluggar till tyska provet imorgon. Kommer nog gå ganska bra faktiskt tror jag känns, faktiskt rätt så bra! Idag var jag med Karlsson och Hannah, vi har tänkt lite till halloween och så :) kommer säkert bli skit bra, i hope! Hörs imorn hörrni, puss
Döööör vad snygg han är på bilden!!


Some say love it is a river.

Hej på er, mitt humör har börjat gå uppåt nu. Känner bara att jag kommer misslyckas på biologin imorgon! Dagens planer för imorgon är att jag, Hannah och Karlsson ska planera lite till halloween kommer bli bäst! :)


FUCKING WENSDAY

Hej, varit sämsta dagen på länge har mått dåligt hela dagen. Så nu blev det en sak på tärningen också. Kanske tråkigt att läsa om sånt här men var tvungen att skriva av mig, så denna bild passar in förtillfället!


Läxor #5

Hej, har fullt med läxor att göra. Så himla tråkigt så att det inte finns! Får en paus sen när det är träning så det blir ju bra. Så blir inte så mycket mer idag, kanske bara ser på någon film ikväll Fårse. Till helgen ska jag till Skövde och spela handboll, grymt kul :D kanske blir något mer inlägg idag annars hörs vi imorgon, puss!


32-7

Hej på er alla, vi vann med hela 32-7 vi spela så himla bra att det inte finns! Så är på strålande, men det gick ner när jag kom på att jag har massor med läxor :( klippte mig förut ju, fick klippa av 3 cm så har väldigt kort hår nu.. Aja det växer väl ut igen ;) puss!


RSS 2.0