HOME SWEET HOME!

Hej, nu har jag landat hemma! Ska kolla på dirty dancing nu ;) det får nog bli sängen efter det, helgen har varit skit bra! :) kommer bilder någon annan dag, på det andra som jag köpte! Imorgon ska jag klippa mig, är tvungen för det är jätte slitet. Blir även tränings match hemma vid 18.00 tror jag. Puss!


NK


Day 2

Hej, nu packar jag och Hanna ihopp alla våra saker. Idag kommer vi gå på NK och GALLERIAN. Sen i eftermiddag åker vi hem igen, vill inte hem än skulle kunna stanna en natt till. Kanske slänger in något inlägg under dagen, annars hörs vi när jag är hemma puss! :D


Ansiktsmask

Hej folket, vi har kommit hem från teatern nu. Den var sjukt bra, med världens snyggats kille!!! Så nu har vi ansiktsmask och dricker en varsin red bull. Vi ska inte sova på ett tag, ska kanske kolla om det går nån film på tv kanske ;) och bara snacka. Vi hörs imorgon, var tvungen att lägga ut denna bild puss! ;)


Mina köp idag


Paus i shoppingen!

Hej alla, nu har vi tagit en paus med allt shoppande. Så vi tar en fika på Åhléns, sen blir det kanske mer shopping eller gå tillbaka till hotellet. Eftersom vi ska shoppa imorgon med :) ikväll vid halv åtta blir det teater, efter det ska Hanna och jag ta ansiktsmask! Inlägg kommer ikväll med det jag har köpt, puss! :D

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3149829/images/2012/pic_5066faf19606ee419e8f79b1.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3149829/images/2012/pic_5066faf19606ee419e8f79b1.jpg" class="image">


Mot Stockholm nu!


Kommer sakna dig!


Packat och klart!

Hej på er, nu är allt packat och klart tills imorgon. Måste gå upp vid 5:00 herregud hur ska jag klara det :( på tåget kommer jag nog kolla på DH fick låna Hannas dator, du är räddaren i nöden! :)
Kommer lite outfit bilder och så imorgon, ska väl sova snart så jag får lite sömn tills imorgon puss! :D


All around the world

Heeeej, ska äta lite kyckling sallad nu. Sen blir det att packa, Engberg komme att hjälpa mig :) sen hittar vi på något tror jag! Kommer bli så grymt att åka till Stockholm, shoppa så grymt mycket! Såklart kommer det bilder på det jag köper där. Fårse om jag bloggar sen eller om vi hörs imorgon, puss! :D


F R I D A Y

hej där, sitter på bilden nu! Rätt lugnt, kollat på någon likvisning i kil nån kort film eller vad man ska säga. Har tyska efter det sen håltimme och sista lektionen idrott, hörs efter skolan puss! :D


Drar på träning

Tjaa, drar på innebandy träning nu med Engberg :) när jag kommer hem blir det dusch och plugga. Åker till Stockholm till helgen med Karlsson kommer bli sjukt kul, kommer gå på teater och shoppa för fullt Wiho! ;)
Dagen i skolan har varit väldigt lugn, gick även väldigt fort. Saknar sommaren :(


Hemkunskap snart!

Hej, hade biologi lektion första timmen, sen hade vi håltimme på en timme och kvart tror jag, så vi drar tillbaka till skolan snart jag Engberg och Elin! Då blir det hemkunskap, det är rätt lungt. Sen efter skolan blir det träning och plugg, puss! :D
Tog kort på Rivningen i skolan.


Sängen väntar!

Hallo, skolkort i dag ju... Kommer se helt mongo ut! Annars gick skolan rätt fort faktiskt, eftersom onsdagar brukar va dryga! Gick Dirket till hallen för att träna handboll :) sen konfa träff, var helt okej. Nu har jag kollat på en jätte bra film som jag rekommenderar p.s i love you. Man gråter genom filmen, har sett den 3 gånger kanske. Vi hörs av imorgon, Goa ni är på bilden puss! :D


SKOLFOTO!

God morgon på er alla! Är sjukt trött, så det finns inte. Skolkort idag, känns ju jätte bra.. Hatar skolkort så ah. Glömde i förra inlägget att igår i skolan bar vi på en föreläsning, sjukt bra var den! Bloggar ikväll för handboll efter skolan sen konfa träff, puss! :)


Tisdag 25 september 2012

Hej, dagen har varit väldigt lugn i skolan idag. Tog spruta för livmoderhalscancer det gjorde ju skit ont :( så har fortfarande ont i armen. Idag blir det innebandy träning. Har ju skolkort imorgon känns ju bra.. Hatar att det det!
Vi kanske hörs senare, puss!


TODAYS OUTFIT!


Jobbig förlust

Hej igen, som ni läser på rubriken blev det förlust. Lite töligt men, vi prova alla nya saker vi lärde oss och så. Ska väl inte skyll på det, vi spela inte vårt bästa idag! Tur att det bara var träningsmatch, blir även en nästa måndag mot skåre :) sitter nu med fysiken, för glömde ta med den till hallen förut.. Bra jobbat Karin ;) kommer ändå inte klara det så, annars hör vi imorgon. Bilden är från http://hannaengbergs.blogg.se hoppas det gick bra Hanna, puss!


Taggad till tusen!

Heeeeeej, är på strålande humör idag! :) skolan var helt okej idag, hade rätt lugna lektioner så ja. Snart blir det tränings match mot Hammarö som sagt är taggad till tusen Wiho! Sen blir det kolla på killarnas match efter, slänger in lite fysik med det också. Vi hörs ikväll, puss!


S A N T


Ny duschad!

Hello, nu är jag ny duschad och fräsch. Dagen har spenderats med Bella och Engberg! :) vi har varit och kolla på både fotboll och hockey. Nu blir det in i fysikens värld igen :( vid 7 blir det awkward! Grymt taggad till tränings match i handbollen imorgon mot Hammarö, vi hörs av puss!


Söndagen den 23 september!

Hejsan allihopa sitter för tillfället med fysik igen, ska ha läxförhör på tisdag på ljud, nu så vill få bättre än på provet fick ett E :/ ska va med Bella och kanske Renander en stund idag också! Sen kommer min farmor hit :) ikväll blir det plugg, dusch och awkward Wiho. Vet att jag målar super bra ;) puss!


Vinst med 3-2

Hej, skön vinst mot GS86! Matchen för mig gick både Bra och dåligt.. Men det är släppt nu! Ska till hagguden snart med handbollen, kommer nog bli bra men vädret suger ju så. Så jag är utrustad med mössa och vantar ;) vi hörs senare,puss!


Lunch


Träningsmatch nästa!


Stressigt

Hej på er alla, Dagen har väl varit sådär idag! Ska göra mig iordning nu, eftersom jag fixar och springer runt hela huset tills ikväll. Kommer nog bli super bra! Imorgon har jag tränings match mot GS86 i Forshaga, grymt taggad! Annars ska jag även till hagudden imorgon mes handbollen. Hittade min lilla apa som jag hade när jag va liten, puss :)


Plugg och fix

Heeeeej, träningen idag var kul, men lite förvirrande med nytt spel system och så. Har fixat lite med maten tills imorgon, då det är final i halv åtta hos mig! Börjar bli lite nervös nu ;) imellan har jag pluggat lite också. Så nu blir det tv och chilla, puss!


Lyssnar på musik

Hello, sitter och dunkar musik i mitt rum! Ska snart fixa min efterrätt tills halv 8 hos mig på fredag. Har varit med Engberg nu en stund, vi gjorde lite läxor och så!
Saknar denna kväll med dessa brudar :(
Ska fixa lite saker nu, puss!


GOD NATT!

Nu väntar sängen, idag har jag hunnit med skolan, varit i stan, tärnat och pluggat! Så nu behövs lite sömn kan jag säga. Imorgon kommer bloggningen bli låg, eftersom jag slutar skolan halv 4 sen träning vid 4 och sen Dirket hem och plugga. Ska försöka slänga in något inlägg, puss och godnatt på er!


New in:

KÖPTE ETT PAR DR MARTENS WIHO!


I staden med Mammi!

Hej på er, är som sagt i stan med Mammi. Vi har ätit och så har jag kollar på ett par skor, undra vad det blev ....? Kommer bilder senare. Ska in på lager 157! Så blir säkert något där också. Sen blir det innebandy träning,Wiho puss!


MYS KVÄLL

Hello, gick skit dåligt på golftävlingen idag. Ligger för tillfället och kollar på handboll på tv:n! Sen blir det mys kväll med härligt folk som sagt, vi ska äta på tugget sen kolla på film och så :)
Så vi hörs kanske senare eller ikväll, puss!


Golfavslutning i Kil

Hej på er alla, drar snart på Golfavslutning! Har inte spelat alls mycket så kommer gå skit dåligt. Hade en jätte trevlig kväll igår hos Karlsson med god mat :)
Kommer väl behöva plugga fysik sen också, kommer inte klara provet känner jag.. Vi hörs senare, puss!


FUCKING TRUE!


Outfit bild

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3149829/images/2012/pic_5053673f9606ee6501b7d40b.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3149829/images/2012/pic_5053673f9606ee6501b7d40b.jpg" class="image">


TAR EGO BILDER


Hos Ellen

Hello, sitter med Engberg och Elin hos Ellen nu. Vi har sista lektionen vid 14, det är idrott så det är rätt lugnt! Annars har dagen varit bra, sen ikväll blir det ju halv åtta hos mig. Det är Karlssons tur nu, så efter skolan blir det hem och plugga lite fysik och göra mig iordning. Så vi hörs sen, puss!


Snart sova

Ska nog sova om en stund, har pratat lite med mamma och pappa nu! Så kommer jag på att jag måste på plugga so så har panik just nu! Annars var träningen rolig förut bara att det gick sådär för min del :/
Så säger godnatt till er som checkar min blogg, puss!


B&J OCH PLUGG!

Sitter här med bästa Hanna och pluggar, vi ska dra på innebandy träning om en timme grymt skönt! Sen efter det blir det plugg och sova. Imorgon ska jag noppa och färga ögonbryn, även färga ögonfransarna. Vi hörs av, puss! :)


Skolan om en stund!

Tjenare, just nu bara slappar jag i sängen. Jag och Hanna åker väl om kanske 20-25 minuter. Känns som det kommer bli en lugn dag i skolan idag! Har bara muntligt förhör på tyskan, Fårse hur det går ;)
Efter skolan ska jag va med Hanna och innebandy träning senare, puss!


HOMEWORKS

Hej allihopa, har kollat på film med Karlsson och även gjort läxor! Har gjort klar sv skriv uppgift ska ta resten nu. Så vi hörs imorgon puss!


Dööör vad snygg!


Handbolls träning

Hejsan, har käkat lite mat nu och runt Karlsson. Vi ska på handbolls om ett tag. Kan inte bara säsongen börja nu ? Är så grymt taggad :D
Annars var skoldagen helt okej idag faktiskt, har nästan alla läxor tills på onsdag men ska tag i det efter träningen sen! Ha en grym dag så hörs vi senare, puss! :)


Idrott next!


Follow me on instagram!


Sover hos Hanna!

hello guys sover hos hanna inatt! Vi ska plugga so och bara chila. 
vi fjanta oss nyss med web camen så  kommer några bilder på det ;)
Annars imorgon är det back to school, och handbolls träning. men bloggar kasnke något i skolan imorogn.
Ha en forsatt go kväll, puss!

Städa rummet på G


Söndag morgon!

God morgon på er, ligger för tillfället och kollar på tv. Idag ska jag bara ta det lugnt och plugga på so:n, annars ska jag upp och äta på golfbanan sen med familjen! Vet inte om jag ska spela nån golf sen Fårse. Ser ni att Engberg har fixat min blogg? Jag är super nöjd, tack bästa Hanna! :) puss!


Det jag brinner för

I JUST LOVE IT!
älskar känslan när man går ut på handbolls planen, älskar såklart att spela innebandy också!
men i framtiden blir det nog handbollen puss! ♥
 
 

It's always a good time

Hej på er alla, igår var det halv 8 hos Engberg! Var super mysigt, hade en mycket trevlig kväll :) sov även kvar hos Engberg, så vi fotade imorse kanske kommer nån bild sen Fårse ;)
Nu har jag kollat lite film, och bara tagit det lugnt. Vid klockan 6 ska vi in till Engberg igen och fira Tobias. Hörs senare puss!
HAR JU BLIVIT MÖRKHÅRIG IGEN WIHO!


I skolan med bästa!


Drar igång igen

Hello guys, var ett tag sen nu! Men tänkte att börja blogga här igen. Idag var jag på sjukhuset och prata med doktorn känns pytte lite bättre nu! Ska strax hoppa in i duschen, sen ska jag vänta tills Engberg kommer hem! :) hon färger sitt hår just nu, så ska bli spännande att se hur det blir!
Hör av mig senare, puss!


RSS 2.0