Sista inlägget 2012

Sitter och tar lite cam bilder, familjen och jag drar snart till karlsson. Vi ska äta lite mat där, sen drar jag och Karlsson till bella. Där ska vi va några stycken, vi kanske träffar några eller nått. Detta blir mitt sista inlägg 2012, ska försöka blogga 2 gånger om dagen nästa år. Vet att mina bilder inte är dom bästa men har ingen kamra. Ska försöka spara ihop till en kamra, eftersom jag fick lite pengar i julklapp sen får jag förska tjäna lite. Ha en grym kväll guys! :D

Nyårs outfit


Sista dagen av 2012

Hellu,Som sagt har jag varit sjuk under helgen. Nu mår jag lite bättre, känner mig inte helt frisk men nyår ska tillbringas med mina underbara vänner!
 
2012: Det har både varit ett super bra och ett lite mindre bra år. Jag känner att jag börjar utvecklas både mer i handbollen och innebandyn. Inför 2013 satsar jag på att kommamed i värmlandslaget i handboll, skulle inte sitta fel ;) Jag har varit med mina underbara vänner. Fast i somras så bråkade jag och Hannah :(, fast det fattar inte jag att vi gjorde nu. Allt är super bra mellan oss, och vi umgås jätte ofta som vi brukade göra. Det känns super bra, Tack Hannah för att du är guld värd!
Annars under sommaren var jag mycket med Engberg och Karlsson. Jag var på två innebandy läger, selected och warberg md engberg. Sen ett handbolls läger i karlstad med Karlsson och renander.
Jag började mer att umgås med Bella Jäger, vi har varit vänner länge men aldrig vart så mycket. Bella du är en av mina närmaste kompisar nu, du är underbar!
Jag fick även mina första betyg, dom var helt okej. Min syster tog studenten i somras.
Jag tror 2013 kommer bli perfekt, vi kanske hörs seanre nu måste jag vila en stund
 

SJUK

Hej på er, har inte orkat blogga eftersom jag är sjuk. Jag har feber och mår piss, men vill verkligen bli frisk till nyår!! Så under dagarna vilar jag bara och kollar lite true blood och så. Ska verkligen fräscha upp mig imorgon känner mig hur ofräsch som helst. Får bli ett sånt där tråkigt inlägg men det får gå.


Mina 2 nya favoriter!


Julaftons morgon

God morgon alla, inatt hade tomten vart här och lagt några små saker i min julstrumpa ;)
Fick en hand där jag kan ha ringar på, torr schampoo, en hållare som jag kan ha pennor i, rakhyvlar, ett par örhängen och en ring. Jag blev skjut nöjd med dessa saker. Ska snart åka upp till morfar med hans julklappar, eftersom han inte kommer på kvällen.. Annars kanske det kommer några inlägg under dagen, så kolla inte lite snare. Vill bara önska er alla en rikitgt god jul puss!

MERRY CHRISTMAS


1 DAY LEFT

Hej, dagen började med en springtur med Renander. Kändes väldigt skönt att va ute och springa, när jag kom hem gjorde jag lite ¨styrke¨ övningar eller vad man ska säga. Håller på att ladda ner andra säsongen av True blood, så gissa vad jag kommer sitta hela dagen med ;) Senare ikväll kommer vi klä granen, mysigt! I birst på bilder tog jag dessa tre, kollade genom gamla fotoalbum igår så hitta jag en på mig och Hanna och så är det jag och mormor på ett. Hade ju inte lite stora ögon på den första bilden ;)

The Hobbit

Hello, nu har jag kommit hem från bion. Den var väl okej, hände inte så mycket i början men ska bli kul att se fortsättningen! Nu ska jag bara ta det lugnt kanske kolla någon film. Imorgon blir det ut att springa med renander, känner att det behövs. Sen blir det bara att städa och klä granen :) sen på kvällen ska vi spela Bingolotto haha.. Den där uppesittarkvällen eller vad det heter. Vi hörs imorgon puss!


Bortom all rum och tid

Har inga bilder, så tog två goa cambilder ;)
Hej på er, just nu sitter jag och lyssnar på musik på mitt rum. Håller på att göra om på mitt rum så ni ser att jag har valt en grå nyans. Mitt rum känns välidgt tomt, men det börjar komma upp mer och mer saker. Känns som det kommer bli super bra! Äntligen är det jullov, hur skönt som helst. Igår så var jag med Hanna en stund sen fixa jag iordning mina julklppar som jag bytte med mina brudar. Jag blev sjkut nöjd med allt jag fick, tack så mycket igen! Törjan som ni ser på bilden fick jag av Hannah, den är hur skön som helst. Ikväll ska jag på bio med Hannah, Felicia och Hanna, vi ska se på hobbit.

JULLOV


WE HEART IT

Följ mig @Karin Larsson
 

17 DECEMBER

Heej på er, nu är det bara en vecka kvar till julafton!! :D längtar jätte mycket nu, dock är jag inte klar med alla julklapppar till familjen än. Denna vecka kommer vara rätt lugn i skolan etfersom vi har läsdagar nu. Annars har jag två  DM- matcher denna vecka med innebandyn. En imorgon med damjunieorerna och en på onsdag med mitt lag.
Annars har jag väl inte så mycketmer att skriva, förutom att jag har tonat om mitt hår under helgen och gått lucia tåg. kommer ett inlägg senare puss!

13 December

Hej på er, idag efter skolan följde Hannah med mig hem. Vi åt pannkakor, och dansa och så ;) sen var det innebandy träning, var en av dom roligaste träningarna idag. Är sjukt nervös inför morgondagen, ska spela innebandy match med skollaget på hemma plan!! Så hoppas det går bra.
Nu är iallafall alla läxor slut i skolan, så skönt!
Har nyss duschat, så känner mig fräsch. Under resten av kvällen ska jag kolla klart på true blood, har börjat kolla på det sen söndags. Har bara 2 avsnitt kvar, så önskar mig såklart säsong 2 i julklapp! Den serien rekommenderar jag verkligen, till er som tycker om vampyr serier!


HAHA SANT


FREDAG KVÄLL

Hej på er, under veckan som varit när jag inte har boggat har jag, vart på grillhuset ätit med Hanna, vart med Karlsson på onsdag kväll och igår var jag med Hannah :)
Har även haft lite läxor att göra, även på en fredag kväll måste jag sätta mig med kemi,vi flytta provet som tur va!
Idag har jag vart i skolan som vanligt sen var jag, Hannah och Elin och kolla på träning där vi träffa alexandra och louise.
Ikväll ska jag även ta det lugnt, och kolla på det nya vampire diaires avsnittet!!
Blir även att ha ansiktsmask, hår inpacking, och skrubba ansiktet med alovera.

LOVE TVD

Ååh, man kan ju inte göra något annat än att kolla tvd! det är den bästa serien som finns, har blivit grymt beronde igen sen säsong 4 börja :D Hoppas verkligen att det kommer en säsong 5 etfter den här är slut!
Idag var det som vanligt skolan, efter det noppa och färga jag äntligen mina ögonbryn. Sen dirket blev det handbolls träning. Nu ska jag sätta mig med engelskan som är till imorgon, och kemin som är tills på torsdag. så vi hörs imorgon igen guys!

BREAKING DAWN PART 2

Nu har jag äntligen sett den efter längtade sista delen av twilight! Jag tyckte den var bra, Fast den första är fortfarande min favorit. För där börjar ju allt, men tycker alla ska se den sista delen iallafall! Så detta var ett bra avslut på denna helg som vart bra. Fick ta en bild från google lite snabbt, för ska sätta mig med lite läxor nu tänkte jag. Fast kommer sluta med att jag sitter med mobilen, men ska försöka för har 2 prov denna vecka. Imorgon så ska vi åka skridskor på idrotten, gud hjälp mig! Sen efter skolan ska jag äntligen noppa och färga mina ögonbryn igen,skönt! :)

FÖRSTA ADVENT

Hej, har inte haft tid att bloggat något under helgen. I fredags firade vi Hanna eftersom hon hade fyllt år. Sjukt rolig kväll med goa tjejer. Sedan sov vi alla kvar där, och på morognen gick vi upp och kolla på mysteriet greveholm. hoppas verkligen att detta blir en bra julkalender i år!  På lördagen spelade jag innebandy match vi vann med 5-2 tror jag, var en go vinst iallfall! Sedan på kvällen var jag med Hannah :)
Idag ska jag till mormor och äta sedan blir det nog bio med Hannah och bella bra avslut på denna söndag isåfall puss!

RSS 2.0