Lugn torsdags kväll

h
Bild sen i somras, har inge billder så fick bli denna :)
 
Heeej, dagen började med att jag hade sovmorgon, väldigt skönt! Dagen har rullat på väldigt bra, Åkte även hem en stund med Hanna och Elin och åt kakor. När jag kom hem sov jag en timme på soffan, inga fel det heller ;) det jobbiga var bara att jag skulle upp och dra iväg på innebandy träning dirket när jag vakna. kände mig jätte seg först men sen blev det bättre. Nu sitter jag md ricin olja i håret och ska göra lite läxor. imorgon ska jag på tjejkväll hos Hanna, mysigt!

BILDER FRÅN BORLÄNGE


MJÖLK OCH BALLERINA

Hello guys, Idag var det en lång dag i skolan. Efter skolan var det handbolls träning, var ändå rätt lugn. Var sedan över till engberg och låna ett par mjukis byxor som jag ska ha imorgon. Så nu ska jag bara ta det lugnt och kolla på någon film. Till det blir det mjölk och ballerina som ni ser på bilden. Kanske kommer ett inlägg senare, annars hörs vi imorgon puss!

Från apoteket

Hej på er, har inte haft någon lust att blogga under helgen eftersom det var fullt upp. Spelat handboll och innebandy och så, men nu drar bloggningen igång igen! igår var jag och mamma på apoteket, köpte finn medel och en ny ricin olja. Idag ska jag bara plugga till mitt so test till imorogn och träna innebandy seanre. Kommer även ut bilder senare kanske från helgen.puss!

Fredagen är räddad

Hej på er, äntligen fredag så himla skönt! Fast veckan har gått välidgt fort ändå. Idag ska jag bara packa och ta det lugnt. Eftersom jag drar till borlänge imorgon, ska spela steg 2 i USM. Vinst är det som gäller, som det även kommer bli ;) Blir även en match med innebandyn innan, vi ska spela new body cup! Min fredag blev räddad med en Ben & Jerry wihoo, Ska även kolla 2 filmer som jag har laddat ner. Så ser min fredag ut, kanske inte kommer kunna blogga myckt under helgen. Så kanske bara kommer ett mobil inlägg med bilder eller något. Puss!

HEMKUNSKAP

Heej, idag på hemkunskpaen skulle vi göra valfri kött rätt som vi planera förra gången. Så då bestämmde jag och Engberg oss för att göra pannbiff, Klyftpotatis och pepparsås till det. Det var verkligen super gott! En solklar 10 från mig ;) Så vi var väldigt nöjda med vårt arbete, kommer även bli betygsättning på det här. hur vi planera och la upp det, tror även utvärderningen är med på betygsättningen. Aannrs idag så ska jag plugga och träna innebandy senare. Efter träningen blir det kanske att kolla på något gammalt vampire diaires avsnitt, eftersom det nya avsnittet inte kommer ut förns nästa vecka :(

En dag på stan!

Tjaa, Dirket efter skolan idag drog jag och Hannah in till stan. Hfat en grymt go dag, Fick även med mig lite saker hem. En tröja från carlings, en ny mascara, Ansikstmasker 2 st, och hår kontroll. Det är tabletter som man ska äta 2 gånger om dagen, som ska hjälpa håret växa värt ett försök! Det var Hannah som tipsade mig om det :)
Just det, vi testade även chai latte på waynes det va super gott! Här har ni någr bilder från min skönaa dag med min goding puss!

Spotify

Hej på er, Bloggningen under helgen har inte varit den bästa! Men har haft en grymt rolig helg, på lördagen i göteborg så vann vi en match och förlora en match. Sen på söndagen så spela jag match i Sunne vinst med 3-0 härligt!
Idag så var jag hos tandläkaren under dagen, fick reda på att det blir tandställning för min del. Känns väl lite sädår, men får bra resultat på tänderna om något år!
Sen efter skolan var jag med Hannah, vi myste ner och i soffan och kolla Vampire dairies säsong 2. Imorgon efter skolan drar jag och Hannah dirket in till stan, får inte träna etfersom min hals är sädår igen.. Måste verkligen hitta någon topp imorgon i stan eller något. Aannars sitter jag och dunkar spotify nu, vi hörs imorgon igen puss!

Sängen väntar

God natt, Var bara tvungen att lägga un denna bild. under kvällen har jag tagit det lugnt, och haft ansiktsmask och smörjt in benen. Kommer nog hinna göra ett inlägg imorgon innan jag åker, så god natt igen på er så hörs vi imorogn bitti puss på er!

Göteborg imorgon

Heeeeeej, äntligen fredag! Denna vecka har väl varit både bra och dålig, men helgen kommer vara full med sport. Imorgon drar jag till göteborg och spelar 2 handbolls matcher, är faktiskt taggad som faan! Sen på söndag är det ju en innebandy match också. Så idag tar jag det bara lugnt, kollar film och så. Kollade även på nya vampire dairies avsnittet idag, nog ett av det bästa avsnitten på säsong 4 :)
Ha en skön fredag, så kanske vi hörs imorgon puss!

DU ÄR SÅ BRA


Så här såg jag ut idag

hej på er, bilder på hur jag såg ut idag som sagt. bilderna är olika för dom är tagna på olika sätt.
Idag var skolan rätt lugn, när jag kom hem åt jag snabbt.Så att jag och Hanna skulle hinna fota snabbt innan vi skulle på lucia övning eller vad man ska säga. Efter det drog jag dirket på innebandy träning, fast blev inte så mycket etfersom jag fick ont i halsen dikret typ. Elin följde med mig hem en stund, för är själv hemma så det är läskigt hihi. Nu ska jag kolla några vampire diaries avsnitt, min torsdag är räddad :)

Min första header

Hej, haha som ni ser på bilden så var detta mina första header. Då hade jag en blogg på blogspot.
Idag så gick jag i skolan till halv 4, sen var det handbollos träning stog bara och körde teknink trännig, etfersom jag inte får springa så mycket. Måste bli frisk till helgen för det är 2 hndbolls matcher i Göteborg och sen på söndag är 1 innebandy match i Sunne. Engelska provet idag gick ganska bra, känner mig ändå rätt nöjd.
Är så himla avendsjuk på alla som får gå på breaking dawn part 2 idag :(
imorgon har jag sov morgon super skönt, fårse om jag kanske hinner blogga innan jag åker till skolan puss!

THE VAMPIRE DIAIRES


SJUK

Hej på er alla, Idag stannade jag hemma. Mår inte så bra, tror iallafall att jag ska till skolan imorgon. Så idag har jag pluggat, gjort önskelista till jul och kollat en film.Så idag är en vilo dag.
Igår så åkte jag och mamma in till telia butiken, för min iphone dampa lite. Så jag fick en helt ny, känns ju inte helt fel ;) Trodde faktiskt att den skulle åka in på lagning i 3 veckor typ, så det var rätt skönt att slippa det iallafall!
Har inga bilder för tillfället så, det fick bli 2 bilder på mig sen jag va liten puss!

LÖRDAG

Bilden går inte att göra större tyvärr!
idag blev det 1 förlust och 1 vinst, känns helt okej.
Efter mina två handbolls matcher var jag med Elin, vi åt Ben & Jerry och skrev lite på våra noveller + lite engelska.
Sedan kollade vi på LOL den är sjukt bra, hon som spelar kyle är ju inte lite snygg heller ;)
Imorgon blir det att spela 1 innebandy match och sen ut och äta.
Så vi hörs kanske imorgon kväll, nu ska jag kolla på någon film kanske puss!

ÖGONGODIS

Tjaa, dessa 3 är ögongodis så det skriker om det! usch vad snygga ;)
Blev inget bloggande igår eftersom jag var i stockholm med klassen, det var grymmt kul! förutom att gå på riksdagen, det blev så drygt. Kom hem runt 9 då käka jag och sen gick jag och la mig driket eftersom jag var så himla trött. Idag så har jag bara chillat på eftermiddagen, sen drog jag och några härliga kompisar ner och kolla på innebandy match. Nej nu ska jag sätta på en film innan jag ska sova, har 2 handbolls matcher imrogon också!

10 SNABBA

Hej som sagt här kommer 10 fakta/ vad jag tycker!
 
1. Jag hatar när folk ska kaxa på sms!
2. Jag sover med mitt gosedjur sen förskolan.
3. Jag har några otroligt underbara vänner ♥
4. Ian Somerhalder från vampire diaires är ÖGONGODIS så det skriker om det!!
5. Jag super på att plugga, motivationen är inte den bästa längre.
6. Handboll är nog en av dom bästa sakerna som finns!
7. Jag älskar sitta för mig själv på mitt rum och mysa ner mig i sängen, kolla på någon bra film.
8. mitt fullständiga namn är: Annika Karin Margareta Larsson.
9. mitt sämsta ämne i skolan är : slöjd och bild.
10. Är arg för att jag inte får se breaking dawn part 2 på bio, etfersom det ä 15 årgräns..
 

Like diamonds in the sky

Hej, Kommer ett lite inlägg nu. Orkade inte blogg när jag kom hem från skolan, var med Hanna då sen drog vi på innebandy träning. Vi hade tänkt att plugga , men kolla på Harry Potter istället. Glöme bort klockan nu när Jag kolla på Vampire Diaires, så nu ska jag sätta mig och plugga! Så kommer nog i säng rätt sent idag, jag måste verkligen börja ta tag i mina läxor nu och så. Godnatt alla så hörs vi imorgon! :)

Plugg & Fika

Hello, första dagen i skolan efter höstlovet var väl hetl okej. Blev bara trött och hungrig de 2 sista lektionerna.
Nu ska jag sätta mig och plugga en stund innan hansbolls träningen. Efter träningen blir det att försöka skriva nästan klart min Novell som ska lämnas in nästa onsdag! Känns sådär, eftersom jg inte vad jag ska skriva om rikitgt ;)

FLOORBALL

bilden är från början av förra året typ.
Hej på er, Idag har jag spela 2 innebandy matcher. ett med klass 4 gänget där vi förlora, sen med mitt egna lag där vi vann med 5-2 gjorde även 2 mål känns rätt bra! Eftersom jag inte tyckt det gått nå bra för mig på sistone. När jag kom hem så ladda jag och Elin ner em film, The lucky One. Den var faktiskt väldigt bra! Imorgon blir det tillbaka till dom gamla rutinerna, gå upp tidigt på morgonen för att gå till skolan och sen lägga sig i tid ;)
Hoppas alla haft ett grymt höstlov, för det hade jag!

Halloween 2012

God morgon på er, Vakna för kanske 20 minuter sedan. Kvällen igår var så grymt bra! Vi kolla skräckfilm, the women in black Den var grymt läskig! Sen var vi ute en stund, Tack för kvällen igår brudar :)
Idag ska jag va med min goding Hannah, fårse vad vi hittar på idag. Ha en skön lördag alla, återkommer senare puss!

YES I HAVE

Ever fallen in love with someone you shouldn´t have fall in love with ?
I did, and it sucks.

FUNERAL

Hej på er! Ska snart på min farmors begravning. Hon gick bort för ca 3 veckor sedan. Jag saknar henne jätte mycket, Nu är jag mest ledsen för att jag inte hann säga hej då. Jag träffade inte min farmor jätte ofta, men jag älskar dig famor jag vet att du mår bra nu!♥
 
Nog med det sorliga nu.. Tagga till halloween fest imorgon med mina underbara vänner! Vi hörs av senare, puss.

RSS 2.0